Samtalsterapi!

Samtalsterapi är ett sätt att undersöka vad det är för inre omedvetna processer som styr hur vi känner, tänker och reagerar i olika situationer i livet. Här får du utrymme att i lugn och ro lära känna dig själv bättre och bli mer medveten om vad du behöver i livet. Vi undersöker gamla mönster och ser om de stämmer med den person du vill vara nu. Vi använder ditt liv som arena för att se vad som triggar dig och ser hur du hellre skulle vilja agera ur ett medvetet perspektiv. Allt för att du skall få leva ditt liv så som du önskar och få en accepterande och kärleksfull relation till dig själv och människor omkring dig.

Healing samtal!

Healing hjälper oss att balansera och skapa flöde i vårt energisystem. När vi upplever saker genom livet så skapas inre sår och blockeringar. Dessa sätter sig som spänningar i kroppen och vi känner oss stela och trötta. Det är inte alltid lätt att veta vad det kan vara då vi ofta tränger undan sådant som smärtar oss. 

Vid en healingsession så får du ofta kontakt med det du behöver just då och med stöd av mig så kan du känna dig helt trygg oavsett vad som kommer upp. Här får du möjlighet att lyfta energin i det som tynger dig och hjälpa kroppen att starta igång sin naturliga förmåga att läka.

Stresshantering

Stress är något som vi alla har upplevt vid något tillfälle i livet. Vad som påverkar oss och hur det känns kan dock vara olika. Det kan vara tung belastning på arbetet, en kalender full med aktiviteter eller höga inre krav som är svåra att uppnå. Oavsett så är det lätt att tappa bort sig själv i allt görande och till slut säger kroppen ifrån. På vilket sätt det sker handlar ofta om på vilket sätt just du lyssnar och blir medvetna om att något inte står rätt till.

Coaching!

Coaching innebär att du får stöd på den förändringsresa du vill göra eller nå det mål som du drömt om. En del människor vill skapa varaktiga förändringar kring hälsa och livsstil. Andra drömmer om att våga utmana sig själva, skaffa ett nytt arbete eller nya intressen. Genom coaching har du möjlighet att identifiera dina styrkor, hitta vad som hindrar dig och utvecklas för att nå det du drömmer om.

Låt oss hålla kontakten!

Vad roligt att du tycker om mina bilder och texter.
De flesta bilderna tillhör Kreativ Balans by Annelie.
Vissa bilder i bloggen är lånade på Pixabay.