Samtalsterapi

Samtalsterapi ger dig stöd på resan mot det liv du vill leva.

Hur skulle du leva ditt liv om det inte fanns några som helst inre begränsningar och hinder? Tänk att du fick en ny chans, ett nytt vitt papper i handen, där du kunde skriva ner allt det som du vill känna, tänka och uppleva i ditt liv. Vad hade du skrivit då? Är det möjligt att ändra dina värderingar, uppdatera dina sanningar och välja nya saker som får vara viktiga för dig längs vägen. Ja det är ditt liv och du som skall känna att det känns äkta och härligt att leva det. Så hur har du det just nu? Är det något som du vill förändra eller kanske något som du längtar efter? 

~ Stanna upp lite nu och notera vad som händer inom dig när du läst texten ovan  ~

 

Hos mig får du utrymme att i lugn och ro lära känna dig själv bättre och bli mer medveten om vad du behöver i livet. Vi undersöker gamla mönster och ser om de stämmer med den person du vill vara nu. Vi använder ditt liv som arena för att se vad som triggar dig och ser hur du hellre skulle vilja agera ur ett medvetet perspektiv. Allt för att du skall få leva ditt liv så som du önskar och få en accepterande och kärleksfull relation till dig själv och människor omkring dig.

BOKA GÄRNA EN TID HOS MIG!

~ Det kan bli första steget mot det liv du längtar efter ~ 

Varför söker människor samtalsterapi?

De känner nedstämd och ångest

De vill förstå sig själva bättre 

De hamnar ofta i konflikter

De har låg självkänsla

De har svårt att sätta sunda gränser

De vill skapa förändring i sitt liv

De har svårt att bevara relationer 

De går igenom en sorg

De har problem på arbetet

Någon i familjen mår dåligt

De har gått igenom en skilsmässa

De vill bryta destruktiva mönster

Jag är utbildad inom Psykosyntesterapi som är en upplevelsebaserad integrativ terapi med fokus på människans unika potential. Där har jag med mig metoder och verktyg ur olika terapiformer som Mindfulness, KBT, Schematerapi, ACT, Gestaltterapi och Mindful Self Compassion. 

När jag startade min utbildning så fick jag veta att vi skulle gå i egenterapi i 60 timmar för att bli godkända och jag tyckte att det kändes nervöst och spännande. Det jag uppskattade mest var att någon lyssnade medvetet på det jag berättade utan att döma eller värdera det som bra eller dåligt. Någon som vågade ställa utmanande frågor på ett sätt som gav mig möjlighet att upptäcka nya perspektiv och hjälpte mig att röja undan hinder som stod i vägen. Det är både det läskigaste och det finaste jag har gett mig själv – en chans att växa som människa. 

Nu vill jag ge samma möjlighet till dig. 
– Annelie

HUR VET DU ATT SAMTALSTERAPI PASSAR JUST DIG?

Det är ett par saker som är viktiga för att samtalsterapi skall fungera och kunna ge dig den förändring som du längtar efter.  Det är bland annat att du behöver känna förtroende för terapeuten och vara villig att göra jobbet.  Det tar tid att skapa en varaktig förändring i livet och du behöver ge dig själv den tiden.  Det bästa tipset jag kan ge dig är att ringa olika terapeuter, lyssna in rösten och känn hur det känns för dig.

~ DU VET BÄST VAD SOM PASSAR DIG ~

~ Ge dig själv tid att upptäcka allt det vackra som är du ~

Övriga tjänster!

~ Låt oss hålla kontakten ~