Vad är coaching?

Coaching innebär att du får stöd på den förändringsresa
du vill göra eller nå det mål som du drömt om.

 

 

Vad drömmer du om?

Sätt dig ner stund och lyssna in dina drömmar. Du vet det där som du kan höra inom dig när du är i stillhet en stund. Det är där din innersta längtan finns, dina drömmar. 

Kanske längtar du efter att prova något nytt, utvecklas som människa eller skapa mer tid till dig själv i livet du lever just nu.

Ibland kan det vara klurigt att få kontakt med den inre rösten när livet snurrar snabbt utanför. Då kan det vara fint att få stöd genom coaching så att du kan skapa det liv du vill leva. 

 

Vad skulle du vilja förändra i ditt liv?

Jag har själv gjort flera förändringar genom livet, både privat och i arbetet. En del har gått lättare och andra har jag stött på hinder. Då har jag tagit hjälp av en coach.

De bästa med coachingen var att jag fick hjälp att synliggöra mina inre resurser inom området och på vilket sätt det skulle passa mig bäst att genomföra förändringen. Det var precis det jag själv hade svårt att hitta.

När du anlitar mig så formar vi samtalen utifrån din längtan, dina utvecklingsområden och de mål du sätter upp. Med närvaro och tillit till processen vägleder dig genom frågor, kreativa övningar, visualiseringar och aktiviteter.

Allt för att du skall få leva livet du längtar efter och känna att du har viljan och de inre resurserna att nå dit du vill.

 

 

Du är lyhörd och inlyssnande och får mig att känna mig hörd, sedd och förstådd. Du utmanar mig och får mig att se på saker och situationer på nya sätt. Du bjuder på dig själv och vi har många härliga skratt även om det är jobbiga saker som avhandlas. Du hjälper mig att se mig som den jag vill vara och ledsagar mig att komma dit.

~ Helena

Så kom dagen när drömmarna inte kunde vänta!

~ Sofia Sivertsdotter

 

När söker människor coaching?

En del människor vill skapa varaktiga förändringar kring hälsa och livsstil. Andra drömmer om att våga utmana sig själva, skaffa ett nytt arbete eller nya intressen.

Genom coaching har du möjlighet att identifiera dina styrkor, hitta vad som hindrar dig och utvecklas för att nå det du drömmer om.

Göra en livsstilsförändring
Du kanske känner att du vill skapa nya sunda vanor, skaffa nya intressen, öppna upp för nya relationer och leva mer i enlighet med dina drömmar.
Utvecklas som människa
Du kanske känner att du vill ta nästa steg i livet, utforska nya områden, upptäcka nya intressen och hitta din kreativitet.
Hitta motivation i livet
Du känner att du är på en plats i livet där du fastnat och vill få hjälp att komma vidare. Det kan vara privat eller i arbetslivet.
Skapa tydlig struktur
Du vill skapa tydligare struktur inom något eller flera områden i ditt liv, privat eller på arbetet.
Skapa balans i livet
Idag snurrar livshjulet så snabbt att det är svårt att hänga med ibland. Att bolla heltidsarbete med familjeliv och en fullspäckad kalender gör att det inte blir tid för återhämtning. 
Öka din självkänsla
Du kanske längtar efter något men vågar inte prova eller tro på att du kan klara det. Du vill lära dig att sätta sunda gränser och stå upp för dig själv i olika sammanhang. 

Hur vet du att coaching är rätt för dig?

Det är ett par saker som är viktiga när du väljer att gå i coaching och vill skapa långsiktiga förändring som du längtar efter.

Det ena är att du är villig att göra jobbet. Det tar tid att skapa en varaktig förändring i livet och du behöver ge dig själv den tiden. Det andra är att du behöver känna förtroende för coachen och ha tillit till de metoder som används.

Boka  ett prova-på-samtal hos mig helt kostnadsfritt så får du möjlighet att ställa frågor och få veta mer hur jag arbetar. Samtalet är 20 minuter och sker via telefon.

Jag ser fram emot ditt samtal.

~ Annelie

En av mina drömmar!

Känslan av att se mig själv stå där ute på Trolltungan är helt magisk. Tänk att jag vågade! Ja det var en resa att heta duga. Till vänster syns skuggan av min son som gick med mig ut eftersom jag tyckte att det var otroligt utmanande att gå ut själv. När det var min tur att gå ut så hörde jag den där rösten inom mig säga att det räcker gott och väl med själva vandringen som var väldigt utmanande i sig. Det är okej att stå på berget och bara titta ut över fjorden och den vackra utsikten. Vem behöver väl ett kort egentligen det finns ju andra viktiga värden i livet. Plötsligt inser jag att jag sagt allt det där högt varpå min underbara son svarar. Nej mamma! Vi nöjer oss inte med det utan nu har vi gått hela den här vägen tillsammans och du skall ha ditt kort. Jag går med dig ut så du får stöd av mig. Jag darrar hela vägen ut och lyckas sträcka upp händerna i en segergest kanske mest för att övertyga mig själv om att det här går bra. Jag trodde inte att det där kortet skulle bli så viktigt för mig men på något sätt så är det en symbol över att jag faktiskt låter längtan få vara större än rädslan.

Du klarar mer än du tror bara du vågar prova!

~ Annelie

 

Övriga samtalstjänster!

Healingsamtal!
Stresshantering!

Samtalsterapi!

Vad roligt att du tycker om mina bilder och texter.
De flesta bilderna tillhör Kreativ Balans by Annelie.
Vissa bilder i bloggen är lånade på Pixabay.