Vad är healing?

Healing är olika energimetoder som innebär att du frigör inre blockeringar på flera plan – fysiskt, psykiskt och känslomässigt.

Healing betyder läkning!

 Healing hjälper oss att balansera och skapa flöde i vårt energisystem. När vi upplever saker genom livet så skapas inre sår och blockeringar. Dessa sätter sig som spänningar i kroppen och vi känner oss stela och trötta. Det är inte alltid lätt att veta vad det kan vara då vi ofta tränger undan sådant som smärtar oss. 

Vid en healingsession så får du ofta kontakt med det du behöver just då och med stöd av mig så kan du känna dig helt trygg oavsett vad som kommer upp. Här får du möjlighet att lyfta energin i det som tynger dig och hjälpa kroppen att starta igång sin naturliga förmåga att läka.

Hur du upplever en healingbehandling är helt unikt och oavsett om du känner något fysiskt eller inte så sker det alltid ett helande.  

 

Personlig utveckling på flera nivåer!

Som samtalsterapeut upplever jag att helandet sker på ett djupare plan när energitransformerande metoder vävs in i samtalen.

När du får hjälp att lösa upp inre blockeringar och ta hand om inre sår på ett tryggt och kärleksfullt sätt så helar du dig själv fysiskt, psykiskt och känslomässigt.

Under hösten kan du börja boka dig på Healing samtal och Andlig Coaching samt prova-på Terapeutisk Healing.

Jag ser fram emot att träffa dig.

~ Annelie

Healing Samtal

Vi startar med ett samtal där du lyfter det som är aktuellt för dig just nu. Under sessionen använder jag frigörande övningar som på ett tryggt och mjukt sätt hjälper dig att komma vidare.

Vi fördjupar processen genom att du får lägga dig på en brits bli mjukt inbäddad i filtar. I stillheten följer du min guidning som ibland sker med mjuk beröring, ord eller helt i tystnad. Helt utifrån dina önskemål.

Vi avslutar genom att knyta ihop dina upplevelser och synliggöra det helandet som skett.

Vad tänker du om andlighet?

Själv har jag funderat mycket på det jag upplever omkring mig och jag har haft svårt att acceptera det jag inte kunnat se det. Jag har läst böcker, använt olika former av tarotkort, gått på behandlingar och varit på andliga retreat. Sedan träffade jag Lee. 

Lee arbetar som terapeutisk healer där hon väver ihop samtalsterapi och healing på ett fantastiskt sätt. Jag kände att det här var så rätt och frågade om hon hade någon utbildning inom detta. Hon hade inte det på det sättet just då men att det säkert skulle kunna komma i framtiden.

Under hösten 2021 startade jag äntligen utbildningen till Terapeutisk Energitransformerande Healer och det är verkligen precis så magiskt som jag hoppades.

Nu längtar jag efter att få dela med mig av detta.

Hoppas att vi ses!

~ Annelie

Terapeutisk Healing?

Innan samtalet gör jag en läggning med Lee Segers Healingkort. Läggningen visar själva temat, en andlig aspekt på det, dina känslor kring det, hur frågan ser ut här och nu, och vad du kan komma att göra – eller vad som konkret ska helas under sessionen.

I samtalet pratar vi om det som är aktuellt för dig just nu. Det kan vara en pågående situation, ett trauma, ett tidigare liv eller något annat som hindrar dig att leva fullt ut. 

Under sessionen använder jag frigörande övningar och energimetoder som hjälper dig att möta dina inre sår på ett så kärleksfullt och tryggt sätt att ett djupt helande kan ske.

 

Tillåt dig att stråla precis som du är!

~ Annelie

 

Andlig Coaching

Är du nyfiken på vad andlighet är? Som Andlig Coach hjälper jag dig att hitta ett nytt förhållningssätt till livet.

Under våra samtal funderar vi tillsammans på vad som finns mer, och vad det innebär att tro utan att säkert veta. Vi pratar om vad andlighet är, om tacksamhet och tillit. Vi fördjupar oss i närvaro och våra inre rum. Hur det är att vara vägledd och i balans, och hur du kan använda kroppen som din vägvisare.

Efter dessa samtal kommer du garanterat vara på en annan plats i ditt liv, där en fördjupad trygghet, magi och glädje får ta större plats.

Gratis resurser!

Övriga samtalstjänster!

Coaching!

Stresshantering!

Samtalsterapi!

Vad roligt att du tycker om mina bilder och texter.
De flesta bilderna tillhör Kreativ Balans by Annelie.
Vissa bilder i bloggen är lånade på Pixabay.