Vad är healing?

Healing är olika energimetoder som innebär att du frigör inre blockeringar på flera plan – fysiskt, psykiskt och känslomässigt.

Terapeutisk Healing?

Du har allt du behöver inom dig och du är allt du behöver vara. Ibland kan livets utmaningar göra att vi tappar bort det och det uppstår inre blockeringar som hindrar oss från att leva livet fullt ut.

Innan sessionen lägger jag ett medicinhjul för att se vad som vill komma upp till ytan under samtalet. Jag använder Lee Segers Terapeutiska Healingkort som med kopplingar till chakrasystemet hjälper dig att bli mer medveten om vem du är på ett djupare plan.

Under samtalet pratar vi om det som är aktuellt för dig just nu. Det kan vara en pågående situation, ett trauma, ett tidigare liv eller något annat som hindrar dig att leva fullt ut. Med hjälp av frigörande övningar och energimetoder möter du dina inre sår på ett så kärleksfullt och tryggt sätt att ett djupt helande kan ske både fysiskt, psykiskt och känslomässigt.

Att helas inifrån
och ut!

Jag har själv upplevt hur kraftfullt det är när vi får helas inifrån och ut. I samband med min olycka under hösten 2022 så fick jag möjlighet att få flera sessioner med Terapeutisk Healing av mina kurskamrater för att kunna bearbeta den sorgen som hade uppstått i samband med olyckan. Det är inte bara det fysiska i kroppen som behöver läkas utan vi behöver få stöd på ett psykiskt och känslomässigt plan också för att läkas inifrån och ut.

Nu tar jag emot dig som vill göra en liknande resa och hjälpa dig själv att hela det som hindrar dig från att uppleva livet fullt ut. 

Fina ord kring Terapeutiska Healing!

Terapeutisk Healing var något helt nytt för mig, men ack så intressant, spännande och givande; härliga känslor svepte över mig.

I sessionen fick jag uppleva en visualisering där jag gick upp och ner för trappan, stod vid stranden, gick på stigen till huset, vidare in i skogen. En givande upplevelse, bli medveten om saker som jag inte har tänkt på, kanske inte velat, känslor som kom upp till ytan; inget jag behövde ta tag i just där och då. Kan ta det i min egen takt, när jag vill. Allt detta och mycket mer fick jag uppleva med Annelie som en trygg och lugn guide. 

Healingkorten hon använde från norr till söder och från väster till öster. Framtiden, nuet, min styrka och mitt kosmos. Allt sammanlänkade med min tidigare resa. Vilken upplevelse!! Känner man sig vilsen, sökande eller bara nyfiken så är Terapeutisk Healing något jag kan rekommendera.

~ Maria

Vad tänker du om andlighet?

Själv har jag funderat mycket på det jag upplever omkring mig och jag har haft svårt att acceptera det jag inte kunnat se det. Jag har läst böcker, använt olika former av tarotkort, gått på behandlingar och varit på andliga retreat. Sedan träffade jag Lee. 

Lee arbetar som terapeutisk healer där hon väver ihop samtalsterapi och healing på ett fantastiskt sätt. Jag kände att det här var så rätt och frågade om hon hade någon utbildning inom detta. Hon hade inte det på det sättet just då men att det säkert skulle kunna komma i framtiden.

Under hösten 2021 startade jag äntligen utbildningen till Terapeutisk Energitransformerande Healer och det är verkligen precis så magiskt som jag hoppades.

Nu längtar jag efter att få dela med mig av detta.

Hoppas att vi ses!

~ Annelie

Healing Samtal

Vi startar med ett samtal där du lyfter det som är aktuellt för dig just nu. Under sessionen använder jag frigörande övningar som på ett tryggt och mjukt sätt hjälper dig att komma vidare.

Vi fördjupar processen genom att du får lägga dig på en brits bli mjukt inbäddad i filtar. I stillheten följer du min guidning som ibland sker med mjuk beröring, ord eller helt i tystnad. Helt utifrån dina önskemål.

Vi avslutar genom att knyta ihop dina upplevelser och synliggöra det helandet som skett.

Tillåt dig att stråla precis som du är!

~ Annelie

 

Andlig Coaching

Är du nyfiken på vad andlighet är? Som Andlig Coach hjälper jag dig att hitta ett nytt förhållningssätt till livet.

Under våra samtal funderar vi tillsammans på vad som finns mer, och vad det innebär att tro utan att säkert veta. Vi pratar om vad andlighet är, om tacksamhet och tillit. Vi fördjupar oss i närvaro och våra inre rum. Hur det är att vara vägledd och i balans, och hur du kan använda kroppen som din vägvisare.

Efter dessa samtal kommer du garanterat vara på en annan plats i ditt liv, där en fördjupad trygghet, magi och glädje får ta större plats.

Övriga samtalstjänster!

Coaching!

Stresshantering!

Samtalsterapi!

Vad roligt att du tycker om mina bilder och texter.
De flesta bilderna tillhör Kreativ Balans by Annelie.
Vissa bilder i bloggen är lånade på Pixabay.