Vad är healing?

Healing är olika energimetoder som innebär att du frigör inre blockeringar på flera plan – fysiskt, psykiskt och känslomässigt.

Trauma Healing

Att bearbeta trauman är den finaste gåvan vi kan ge till oss själva.
Du är värd att må bra och leva ett härligt liv oavsett vad som hänt under din resa fram till nu.  För varje session släpper tyngden i din kropp och ditt sinne och du känner dig lättare.

Det betyder inte att det som hänt blir glömt och förlåtet. Det betyder att du får hjälp att på ett inre plan hantera och göra upp med det som hänt i en trygg och tillåtande miljö. 

 

Att helas inifrån
och ut!

Jag har själv upplevt hur kraftfullt det är när vi får helas inifrån och ut. I samband med min olycka under hösten 2022 så fick jag möjlighet att få flera sessioner med Terapeutisk Healing av mina kurskamrater för att kunna bearbeta den sorgen som hade uppstått i samband med olyckan. Det är inte bara det fysiska i kroppen som behöver läkas utan vi behöver få stöd på ett psykiskt och känslomässigt plan också för att läkas inifrån och ut.

Nu tar jag emot dig som vill göra en liknande resa och hjälpa dig själv att hela det som hindrar dig från att uppleva livet fullt ut. 

Terapeutisk Healing?

Terapeutisk Healing är en metod som tar dig bortom dina tankar för att möta det du behöver i ditt inre just nu.

Detta är en avslappnande session där jag vägleder dig in på djupgående helande resa i ditt inre. Här får du på ett tryggt och kärleksfullt sätt möta och göra upp med det som ligger gömt inom dig. Det kan vara en pågående situation, ett trauma, ett tidigare liv eller något annat som hindrar dig att leva fullt ut.

Till din hjälp har du mig som guide men också en verktygslåda som är fylld med allt det där som du behöver för att ta hantera det du möter och ta dig vidare. 

Jag erbjuder två olika tjänster inom Terapeutisk Healing där den ena har fokus på din inre djupgående resa och den andra utgår från en läggning med Lee Segers fantastiska Healingkort. 

Fina ord kring Terapeutiska Healing!

Terapeutisk Healing var något helt nytt för mig, men ack så intressant, spännande och givande; härliga känslor svepte över mig.

I sessionen fick jag uppleva en visualisering där jag gick upp och ner för trappan, stod vid stranden, gick på stigen till huset, vidare in i skogen. En givande upplevelse, bli medveten om saker som jag inte har tänkt på, kanske inte velat, känslor som kom upp till ytan; inget jag behövde ta tag i just där och då. Kan ta det i min egen takt, när jag vill. Allt detta och mycket mer fick jag uppleva med Annelie som en trygg och lugn guide. 

Healingkorten hon använde från norr till söder och från väster till öster. Framtiden, nuet, min styrka och mitt kosmos. Allt sammanlänkade med min tidigare resa. Vilken upplevelse!! Känner man sig vilsen, sökande eller bara nyfiken så är Terapeutisk Healing något jag kan rekommendera.

~ Maria

Vad tänker du om andlighet?

Själv har jag funderat mycket på det jag upplever omkring mig och jag har haft svårt att acceptera det jag inte kunnat se det. Jag har läst böcker, använt olika former av tarotkort, gått på behandlingar och varit på andliga retreat. Sedan träffade jag Lee. 

Lee arbetar som terapeutisk healer där hon väver ihop samtalsterapi och healing på ett fantastiskt sätt. Jag kände att det här var så rätt och frågade om hon hade någon utbildning inom detta. Hon hade inte det på det sättet just då men att det säkert skulle kunna komma i framtiden.

Under hösten 2021 startade jag äntligen utbildningen till Terapeutisk Energitransformerande Healer och det är verkligen precis så magiskt som jag hoppades.

Nu längtar jag efter att få dela med mig av detta.

Hoppas att vi ses!

~ Annelie

Healing Samtal

Vi startar med ett samtal där du lyfter det som är aktuellt för dig just nu. Under sessionen använder jag frigörande övningar som på ett tryggt och mjukt sätt hjälper dig att komma vidare.

Vi fördjupar processen genom att du får lägga dig på en brits bli mjukt inbäddad i filtar. I stillheten följer du min guidning som ibland sker med mjuk beröring, ord eller helt i tystnad. Helt utifrån dina önskemål.

Vi avslutar genom att knyta ihop dina upplevelser och synliggöra det helandet som skett.

Tillåt dig att stråla precis som du är!

~ Annelie

 

Övriga samtalstjänster!

Coaching!

Stresshantering!

Samtalsterapi!

Vad roligt att du tycker om mina bilder och texter.
De flesta bilderna tillhör Kreativ Balans by Annelie.
Vissa bilder i bloggen är lånade på Pixabay.