Samarbeten med företag!

Jag samarbetar gärna med företag på olika sätt. Det kan handla om att du som företagare vill komplettera din verksamhet med någon eller några av mina tjänster. Det kan också vara så att du vill stärka hållbarheten på din personal genom att anlita Kreativ Balans by Annelie som friskvårdsföretag.

 

Friskvård för företag!

Stresshantering!

Här karlägger vi vad som skapar stress på arbetet eller privat. Därefter arbetar vi vidare med att ta fram en struktur som hjälper personen att hantera situationer och arbetet på ett konstruktivt och mer medvetet sätt. Här väver jag in återhämtande metoder som en del av samtalen.

Samtalsterapi!

Ibland kan någon behöva samtalsstöd när de går igenom en skilsmässa, sorg eller annat som påverkar livet kraftigt. Även här väver jag in återhämtande metoder.

Återhämtande metoder!

Här får personalen möjlighet att prova olika återhämtande metoder för att hitta det som kan hjälpa dem att skapa balans vardagen och på arbetet. Metoderna jag använder är Yinyoga, Mindfulness, Meditation, Avslappning, YogaNidra mm och det kan ske online eller på plats.

Komplettera verksamheten!

Vill du komplettera din verksamhet med någon av mina tjänster så är du välkommen att höra av dig. Det finns så många olika sätt att samarbeta och det berikar också verksamheten.

Idag samarbetar jag med företaget Leva Sockerfri som Samtalsterapeut i deras team. De arbetar med sockerberoende och erbjuder sina klienter verktyg och stöd på sin resa till ett liv utan socker. Hos mig bokar de samtalsterapi och får hjälp att ta reda på vilka underliggande omedvetna processer det är som styr deras känslor. Vi arbetar systematiskt med att skapa hållbara och kärleksfulla sätt att ta hand om känslorna och börja göra mer medvetna val. 

Vill du prata mer om samarbete så är du välkommen att kontakta mig för ett möte.

Telefon: 0763-201991          Mejl: info@kreativbalans.se

14 + 1 =

Vad roligt att du tycker om mina bilder och texter.
De flesta bilderna tillhör Kreativ Balans by Annelie.
Vissa bilder i bloggen är lånade på Pixabay.