Stresshantering

Stress är något som vi alla har upplevt vid något tillfälle i livet. Vad som påverkar oss och hur det känns är olika. Det kan vara tung belastning på arbetet, en kalender full med aktiviteter eller höga inre krav som är svåra att uppnå. Det kan vara livets förändringar som arbetslöshet, sjukdom, skilsmässa, äldre föräldrar och sorg. Oavsett så är det lätt att tappa bort sig själv i allt görande och till slut säger kroppen ifrån. På vilket sätt det sker handlar ofta om på vilket sätt vi blir medvetna om att något inte står rätt till. Hur har du det just nu? 

Känner du igen några av följande stressrelaterade symtom? 
Du är trött på morgonen, även när du sovit länge och ostört flera nätter i rad. Du har svårt att somna på kvällen och kanske vaknar tidigt på morgonen utan att kunna somna om. Du har svårt att koppla av och varva ner. Du känner dig likgiltig för vad som händer omkring dig, nedstämd och orolig.
Du har svårare att koncentrera dig. Du får dåligt minne. Du känner av ångest. Du har lätt att fastna i negativa tankar. Du blir lätt irriterad och otålig över småsaker. Du får ont i magen, spänningshuvudvärk eller hjärtklappning. Du känner dig stel, spänd och får ont i kroppen. Du känner dig uppgiven och trött, och undviker därför sociala kontakter. Du har tappat lusten för sex. Du får infektioner lättare och oftare. Du känner det svårare att andas ordentligt. Du upplever att tiden inte räcker till och höjer därför tempot ytterligare. Du väljer bort vila, fritidsaktiviteter, nöjen och kontakt med släkt och vänner på grund av tidsbrist. Du behöver alkohol, nikotin, koffein eller sömnmedel för att orka med vardagen, eller tar till fett, socker, alkohol eller nikotin som en tröst.

– Information om symtom är hämtad från Vårdguiden 1177. 

STRESSHANTERING OCH ÅTERHÄMTNING!
Om du har upplevt flera av ovanstående symtom under en längre tid så är det bra om du stannar upp en stund och ser över hur ditt livspussel ser ut. 

Hos mig får du stöd i att hitta verktyg som kan hjälpa dig att skapa utrymme för dig själv i ditt liv. Tid för återhämtning på ett sätt som känns bra och naturligt för dig utan att det blir prestation i det. 

Jag har tagit fram ett par tjänster inom stresshantering som du hittar på Bokadirekt. Självklart skräddarsyr jag paket utifrån dina behov så att du får det stöd du behöver. Hör gärna av dig om du vill veta mer eller vill få hjälp att boka en tid. Du når mig på 0763-201991 eller info@kreativbalans.se

Uppstartssamtal
Vi börjar alltid med ett uppstartssamtal för att kartlägga hur ditt liv ser ut just nu och vad det är du längtar efter. Under samtalet så väver jag in något praktiska moment som till exempel meditation eller mindfulness för att du skall få prova hur det känns. Fokus är att du skall hitta något som känns bra för dig och som kan få bli en ny naturligt del av din vardag.

Samtalsstöd med moment av återhämtning
Här varvar vi samtal med praktiska moment som meditation, healing, visualiseringar, lugn yoga, Yoga Nidra och mindfulnessövningar. Du får med dig övningar hem som du får prova att väva in i vardagen. 

Samtalsstöd med moment av mindfulness
Här varvas samtal med mindfulnessövningar som du sedan får prova att väva in i vardagen. Mindfulness hjälper dig att ha fokus på nuet och att bli mer medveten om det som sker omkring dig. Genom att vara i nuet så kan du hjälpa både kropp, sinne och själ att bli mer tillfreds. 

STARTPAKET 
-då ingår följande

Uppstartssamtal 90 min
Samtalsstöd & Mindfulness 60 min
Samtalsstöd & Återhämtande moment 90 minuter. 

Paketpris 2800:- Ordinarie pris 3250:-

Redan idag kan du vila dig i avslappningar och meditationer.

Övriga tjänster!

Samtalsterapi

Coaching

Yoga

~ Låt oss hålla kontakten ~