Yoga är ett sätt att möta sig själv !

Det som tilltalar mig med yoga är att jag får möjlighet att använda kroppen för att stilla tankarna och möta det som finns inom mig.

Kroppen talar till oss hela tiden och det är upp till oss att stanna upp och lyssna på dess budskap. Yogan hjälper till med det på olika sätt.

Genom olika positioner, stillhet, rörelse och andetaget så följer vi med på resan genom kroppen. En magisk resa till oss själva.

~ Annelie

Yoga!

Dessa yogaformer är jag utbildad inom och erbjuder som kurser och återhämtande moment i mina samtalstjänster.

Yinyoga

En avslappnande yogaform där du får chans att landa och få kontakt med dig själv genom guidning, andningsövningar, mjuka lugna rörelser och längre positioner i stillhet. Genom att få vägledande fokusering under passet får du också chans att släppa din “att göra lista” en stund vilket gör att stressnivån i kroppen minskar. Yin yoga passar alla då vi lyssnar på vår kropp och låter den visa vägen i varje position. När den har hittat dit så stöttar vi upp med bolster, filtar och block så att den kan slappna av. Om du skulle somna under passet så är det precis det du behöver denna gång.

Hatha Yoga

En yogaform där du har ditt fokus på hur kroppen rör sig mellan olika positioner och hur musklerna hjälper kroppen att skapa en stabil grund i varje position. Genom att låta andetaget få flöda med i positionerna så skapar vi en härlig harmoni där hela kroppen arbetar tillsammans. Även här utgår du från din kropp och din dagsform vilket gör att du anpassar yogan så att den passar dig just idag. Du får också vägledning och stöttning av yogaläraren som ofta har ett tema för klassen som genomsyrar både positioner och orden som sägs.

Yoga Nidra

En djupt vilande yogaform. Här får du en guidad  djupgående upplevelse där kroppen befinner sig i mellanrummet mellan vakenhet och sömn. Det är återhämtning för både kropp och själ.

Yoga hjälper dig att lyssna inåt!

~ Annelie

 

Fina ord från mina yogisar online!

Har deltagit på Annelies yogakurser online och tidigare fysiskt. Mycket bra Yinyoga pass som är utformade efter sin egen förmåga. Vilket passat mig bra som är ny till yoga. Som bonus har jag också fått en mer medveten närvaro i min vardag.

~ Rikard

Mycket bra och avslappnande. Det har varit över förväntan att köra hemma. Lika bra digitalt som fysiskt faktiskt.

~ Maj

Tack Annelie för dina underbara yoga klasser. Både jag och min man känner att vi har hittat ett annat lugn i oss själva. Min kropp känns mjukare och mer rörlig nu. Jag ser fram emot nästa kurs!!

~ Johanna

Skönt och behagligt för kroppen en mental vila. Under passen känns det som allt annat som snurrar i tankarna försvinner, jag är helt i stunden.

~ Anonym deltagare

Låt oss hålla kontakten!

Vad roligt att du tycker om mina bilder och texter.
De flesta bilderna tillhör Kreativ Balans by Annelie.
Vissa bilder i bloggen är lånade på Pixabay.