Leva Sockerfri


Frida Sandin och Charlotte Schön Poulsen driver företaget Leva Sockerfri där de stöttar människor som tar steget till ett liv utan socker. 

Vi har behandlat sockerberoende sedan 2016. Det gör vi genom att du bokar det stöd du anser dig behöva eller så utformar vi tillsammans en individuellt baserat behandlingsplan som blir din långsiktiga arbetsplan för ett hållbart liv. Vi stöttar dig med individuella och gruppbaserade aktiviteter där vissa kan ske lokalt i Linköping och annat online.

Vi driver en verksamhet där vi bjuder på oss själva och som klient bjuds du in i en unik gemenskap som är så viktigt för oss människor.

För att säkerställa att du får den absolut bästa hjälpen just där du är och utifrån det du går igenom så arbetar vi dessutom tillsammans med Annelie och andra specialister för specifik kompetens inom coaching, känslohantering och samtalsstöd.
Om du vill ha vårt stöd i ett större perspektiv, så går det självklart också att boka oss om du vill att vi ska komma till din skola, förening eller arbetsplats och föreläsa eller jobba med er på gruppnivå.

Då är det bara att kontakta oss på info@levasockerfri.se

Här kan du läsa mer om Leva Sockerfris kurser 

Här kan du få akut hjälp vid sockerberoende

Vad roligt att du tycker om mina bilder och texter.
De flesta bilderna tillhör Kreativ Balans by Annelie.
Vissa bilder i bloggen är lånade på Pixabay.