Det känns underbart att få starta det nya året som Diplomerad Samtalsterapeut i Psykosyntes. Jag är så otroligt tacksam för de fantastiska träningsklienterna som har gått i samtalsterapi hos mig och möjliggjort min praktiska träning. 

Nu öppnar jag upp och tar emot nya klienter som vill starta sin utvecklingsresa. För att fira detta så har jag en tävling där du kan vinna ett välgörande paket som innehåller 2 samtal & 2 pass med återhämtande yinyoga.  

Tävlingsregler

🌸 Gilla Kreativ Balans sida på Facebook & Instagram

🌸 Skriv en motivering till varför just du vill vinna och skicka den till info@kreativbalans.se 

🌸 Tagga gärna vänner som du tror vill vara med och tävla 🌸

Tävlingen avslutas den 21 februari och vinnaren publiceras på Facebook och Instagram den 22 februari. Lycka till 

Denna tävling är inte på något sätt sponsrad av Facebook eller Instagram. Eventuell vinst betalas av den som vinner tävlingen. 

Innehållet på den här sidan tillhör Kreativ Balans by Annelie