Tränings Paket

Paketet innehåller 1 st M-mjölk och 1 st Deodorant 

M-mjölk
Scandinavian Herbs M-mjölk kan användas på din trötta och stela kropp för en snabb och välgörande effekt.  Den känns riktigt skönt på ömma muskler, träningsvärk och trötta fötter.  Många av dessa örter är välkända och ofta använda i liniment och andra massageprodukter och ger en kylande känsla.

Stryk tunt ut m-mjölken över det berörda området. Massage är inte nödvändigt men det går utmärkt att massera med den.

 

Det är allmänt känt att det idag används aluminium i deodoranter för att reducera svettningar. Deodorant används brukligt i armhålan för att reducera svettningar, detta område ligger granne med bröstområden som exempelvis kvinnor bör vara extra försiktiga med. Scandinavian Herbs deodorant innehåller naturliga ingredienser och är fri från aluminium vilket innebär att alla med behov kan använda den. Doften från de eteriska oljorna håller dig fräsch hela dagen!

 

Kundrecensioner från Scandinavian Herbs hemsida:

Deodorant
Jag är supernöjd med deodoranten och läppbalsamet. Har testat många ”ekologiska” naturliga deodoranter men inte hittat en i närheten av denna. Tycker det är extra kul med mindre företag som gör mycket bra produkter. Vill bara tacka så mycket och önska er fortsatt lycka till med ert grymma varumärke!

M-mjölken

Bältros. Efter årets influensa vaknade det vilande vattenkoppsviruset i min kropp, det gav mig Bältros. Först små knottror sedan fula röda utslag och värk på nätterna. Efter några dagar kliade utslagen.. Då provade jag att smörja med Vårolja mot kli och efter M-mjölk mot den ständiga nattvärken. Döm av min förvåning, i princip inget kli och sedan dess sovit hela nätterna. Tidigare höll värken mig vaken på natten. För mig har detta varit till stor hjälp. 

Jag har använt M-mjölken flitigt, den har fungerat till utslag i hårbotten, när jag har varit förkyld har jag tagit M-mjölk i mina händer och andats in, det har rensat i luftvägarna och i näsan. Har smörjt in bröstet vid hosta. Mot kryp i benen används den morgon och kväll. Universalmedel kallar jag detta.

Häromsistens köpte jag en M-Mjölk produkt från Scandinavian Herbs, för jag ville testa om den fungerade på mina ben. Jag har problem med dålig blodcirkulation i dem, så de blir lätt missfärgade pga att jag är förlamad från midjan och ner till följd av en medfödd skada. Nu har jag provat produkten i några månader och färgen på mina ben/fötter har blivit bättre. Både jag och min fotvårdare har märkt skillnad. Så hädanefter kommer jag att köpa den här produkten av ert företag och även rekommendera den vidare åt personer som har dålig blodcirkulation i sina ben/fötter.

Jag har provat M-mjölken (Massagemjölk) och den är jättebra mot min fibromyalgi-värk. Jag är jätteglad övar att ha hittat något som lindrar. Tack!

Innehållet på den här sidan tillhör Kreativ Balans by Annelie