Vi får dagligen ett flöde av information som berättar hur vi skall leva våra liv och bilder på hur lyckliga “alla andra” är.

Som småbarnsföräldrar så kan det ibland kännas som att alla andra lever ett liv i ett glänsande skimmer där barnen alltid är glada, har rena kläder, leker harmoniskt, nykammat hår, äter all mat som lagas och sover hela nätterna.

Detta kanske är verklighet för vissa med långt ifrån många. Det som många föräldrar dock har gemensamt idag är att man kan känna sig instängd hemma och ensam. 

Denna samtalscirkel bjuder in mammor som känner att de vill få prata om sina känslor i föräldraskapet. Här får ni chans att berätta om er tankar och funderingar kring livet och lyssna på andras. Tillsammans ger vi varandra perspektiv och möjlighet att skapa ny gemenskap.

Samtalsträffarna sker i en trygg och icke dömande miljö där jag vägleder samtalen på ett sätt som gör att alla blir sedda och får sin tid. Här finns inga rätt eller fel. 

Vi startar alla träffar med en stilla stund där du får chans att landa. Därefter så börjar samtalscirkeln följd av en mysig där du har chans att prata vidare med deltagarna. Vi avslutar med stund i stillhet tillsammans innan vi säger hej då.

Om du har frågor om detta så får du gärna kontakta mig via mejl: info@kreativbalans.se eller ringa 0763-201991

Anmälan sker via bokadirekt
Boka tid