Nyhetsbrev Maj

Hej alla härliga kunder!

Jag är så tacksam för sköna maj månad som har bjudit oss på härligt solsken, vackra vitsippor, underbar fågelsång och alla dessa fantastiska nyanser av grönt. Det är extra fint att kunna vistas ute nu i dessa lite mer isolerade tider. Så varför inte bjuda med mamma på en mysig utflykt med gofika och kaffe på mors dag då tid tillsammans är en av de finaste gåvorna vi kan ge varandra.  

Erbjudande och tävling under maj & juni

Maj

Morsdag Special ❤️
För dig som vill ge något extra på mors dag så har jag satt ihop en riktigt avkopplande & välgörande fotvårdsbehandling med fokus på relax. Du kan självklart köpa den utan att det handlar om mors dag.  Läs vad som ingår i behandlingen här.

Vinn underbart chokladset. 
Alla som köper eller genomför en fotbehandling under maj och juni är automatiskt med i utlottningen av ett fantastiskt fint set från Maria Åkerberg värde cirka 349:-. 
Setet innehåller en Body Lotion och en Body Balm som doftar vit choklad. 

Boka tid

Nyföretagare + Corona = Respektfull ödmjukhet
Det är klurigt att driva en relativt ny verksamhet med behandlingar och samtal när samhället överöses med en vädjan om socialt avstånd och personligt ansvar. Hur balanserar jag glädjefyllda erbjudanden och en önskan om att ni kunder ska komma hit och göra behandlingar så att jag skall kunna fortsätta vara kvar samtidigt som sjukvården går på knäna. Jag vill stå för respekt och dra mitt strå till stacken, informera om att jag alltid tvättar händerna och har munskydd under behandlingarna så att både ni och jag skall känna oss trygga.  Att jag spritar alla ytor och handtag efter varje kund och att det finns handsprit i rummet. Respektera er, mig själv och samtidigt kunna betala hyran.

Jag har funderat på hur jag kan anpassa min verksamhet till nuvarande samhällssituation och har hittat ett par idéer som jag vill testa. Jag tar tacksamt emot all hjälp jag kan få genom feedback efter att ni provat och att ni gärna får sprida vidare om ni tycker att det är bra.  Läs mer om idéerna nedan!

Skapa meningsfull gemenskap online!
Det är många som känner sig isolerade, oroliga och har inre stress på grund av den situation som hela världen nu befinner sig i. Detsamma gäller mig. Min kropp reagerar alltid när det blir oroligt och stressat runt mig. Det gör att jag behöver stanna upp, grunda mig och ta tillbaka de rutiner som gör mig medveten och ger mig lugn inombords. De verktyg och rutiner vill jag dela med mig av till er. 

Nu har du chans att vara med på vilande yoga, meditationer, reflekterande övningar och delta i samtalscirklar.
Allt detta hemma i din egen trygga miljö utan risk att bli smittad av något annat än glädjefull gemenskap ❤️

Håll utkik för snart släpper jag platser till följande online:

  • Vilande yoga i mindre grupp
  • Meditation och andningsövningar i mindre grupp.
  • Samtalscirkel i mindre grupp.
  • Enskilda samtal.

Dessa platser bokas genom info@kreativbalans.se – mer info om datum och tid kommer snart.  

Ta hand om er och hoppas att vi ses snart både online och på salongen.

Varma och respektfulla hälsningar
Annelie 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.