Samtalsterapi ger dig stöd på vägen mot livet du vill leva.

Samtalsterapi

Genom samtal och kreativa metoder lär vi känna oss själva på ett djupare plan. Vi får förståelse för varför vi reagerar som vi gör i vissa situationer och får träna på att acceptera och ta hand om våra känslor. Samtalsterapi ger dig stöd på resan mot livet du vill leva.

STÄRK SJÄLVKÄNSLAN!

 

KREATIVA ÖVNINGAR OCH REFLEKTIONER.

Några ord från mina klienter

Du är lyhörd och inlyssnande och får mig att känna mig hörd, sedd och förstådd. Du utmanar mig och får mig att se på saker och situationer på nya sätt. Du bjuder på dig själv och vi har många härliga skratt även om det är jobbiga saker som avhandlas. Du hjälper mig att se mig som den jag vill vara och ledsagar mig att komma dit.

~ Helena

Några ord från mina klienter

Från rullstol till frigång jag sjunger ut i sång. Från inlåsta trauman till andetag i frihet. Sju överskådliga steg hon är en strateg. Hennes lyssnande öra kunde förgöra de trasiga minnena hon lappa ihop i sinnena. Detta är lite vad hon gjort jag är framme vid en port. En port till frihet det är tillgivenhet. Att stilla få gå genom livet som man tar för givet Det bidrar till det inombordsliga drivet.

~ Annica

 

Några ord från mina klienter

Jag vill tacka dej så jättemycket för våra samtal. Jag känner att dom har hjälpt mej jättemycket. Jag känner mej lugnare, gladare och mera tillfreds med mej själv. Att jag har fått rensa ut och släppa taget om saker genom arbetet med minnen och händelser. Jag känner mej liksom lättad och befriad och kan nu gå vidare. Så Stort Tack Annelie!

~ Lise-Lotte

 

Det som finns inom dig är starkare
än det som står i vägen för dig.

Stresshantering

Ibland blir det för mycket omkring oss och då skapas inre stress som visar sig både fysiskt och psykiskt. Hos mig får du stöd i att hitta verktyg som kan hjälpa dig att skapa utrymme för dig själv i ditt liv. Tid för återhämtning på ett sätt som känns bra och naturligt för dig. 

AVSLAPPNING

stilla stunder i vardagen

Lär känna dig själv genom yinyoga


Yogan har gett mig chans att få en djupare kontakt med mig själv. Genom att fokusera på andetaget och de positioner som tar mig genom passet så har jag blivit mer medveten om vad jag behöver i livet. Känslorna har blivit synliga och jag har upplevt både glädje, ilska och sorg under passen. 

Den yogaformen jag arbetar mest med är yinyoga varvat med mindfulness där jag har kurser online. Den ger dig som upplever mycket stress eller är utmattad ett fint stöd i din återhämtning. 

Några ord från mina yogisar!

Tack Annelie för dina underbara yoga klasser. Både jag och min man känner att vi har hittat ett annat lugn i oss själva. Min kropp känns mjukare och mer rörlig nu. Jag ser fram emot nästa kurs!!
~ Johanna

Skönt och behagligt för kroppen en mental vila. Under passen känns det som allt annat som snurrar i tankarna försvinner, jag är helt i stunden.
~ Anonym deltagare

Har deltagit på Annelies yogakurser online och tidigare fysiskt. Mycket bra Yinyoga pass som är utformade efter sin egen förmåga. Vilket passat mig bra som är ny till yoga. Som bonus har jag också fått en mer medveten närvaro i min vardag.
~ Rikard

Mycket bra och avslappnande. Över förväntan att köra hemma. Lika bra digitalt som fysiskt faktiskt.
~ Maj

Prova på Yoga online!

Mindful Yinyoga är en mjuk och återhämtande yogaform där du får möjlighet att vila i dig själv och bara vara i nuet. Du guidas genom andningsövningar, meditationer, kroppsscanning och mjuka positioner där du vilar en längre stund i både kropp och själ. 

Innehållet på den här sidan tillhör Kreativ Balans by Annelie