Mors Dag Special

För dig som vill ge bort något lite extra härligt på mors dag så har jag satt ihop en riktigt avkopplande & välgörande fotvårdsbehandling med fokus på relax.

Morsdag Special 
Behandlingen startar med ett skönt fotbad med mjukgörande oljor. Därefter så klipps, slipas och putsas naglar och nagelband och förhårdnader slipas bort. Sedan får foten lite extra omsorg i form av en mjuk peelingmassage. Behandlingen avslutas med en välgörande massage på fot och underben.

Behandlingen köps som ett presentkort och levereras i en fin tygpåse tillsammans med en liten extra gåva.
Pris: 600:- / 60 minuter

Ring eller mejla så hjälper jag dig.
Telefon: 0763-201991
Mejl: info@kreativbalans.se

Läs mer om aktuella erbjudande för maj och juni i nyhetsbrevet

Information kring Corona!
Jag följer folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket innebär att jag endast utför behandlingar om jag själv är frisk och jag förutsätter att du som besökare också är det. Jag tvättar och spritar alltid händerna inför varje besök samt använder handskar och munskydd under behandlingen. Dessutom så spritar jag övriga kontaktytor i rummet som dörrhandtag och behandlingsstol. Du får också chans att sprita dina händer när du lämna behandlingen. På Friskis och Svettis finns det dörröppnare som du kan trycka knät eller armbågen mot så att ytterdörrarna öppnas och du slipper trycka med handen. Behandlingen startar med ett skönt fotbad med mjukgörande oljor. Därefter så klipps, slipas och putsas naglar och nagelband och förhårdnader slipas bort. Sedan får foten lite extra omsorg i form av en mjuk peelingmassage. Behandlingen avslutas med en välgörande massage på fot och underben.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.