VI VISAR OMTANKE

Jag följer folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket innebär att jag endast utför behandlingar om jag själv är frisk. Jag förutsätter att du som besökare också är frisk och har varit symtomfri i 14 dagar efter hemkomsten från utlandsresa och/eller besök i större folksamlingar.

För att du som kund skall kunna följa dessa föreskrifter så har jag tagit bort avbokningstiden så att du kan boka av om du visar några som helst symtom på behandlingsdagen. Du bara skickar ett sms till mig på 0763-201991 eller bokar av via bokadirekt.


Detta gör jag för att du skall känna dig trygg under en behandling hos mig:

  • Jag tvättar och spritar alltid händerna inför varje besök samt använder handskar och munskydd under behandlingen.
  • Jag torkar av alla ytor på behandlingsstolen, instrumentbordet, slipen och min stol mellan varje kund.
  • Dessutom torkar jag övriga kontaktytor i rummet som dörrhandtag och arbetsbänk.

Som kund får du chans att ta handsprit både när du kommer in och när du lämnar behandlingen. När du skall gå in på Friskis och Svettis så slipper du använda händerna för att öppna dörren då du kan du trycka med knät eller armbågen på dörröppnaren som öppnar dörren automatiskt.

Om du är i en riskgrupp så gör jag också hembesök där jag utför behandlingen utomhus så du kan känna dig extra säker. Vill du veta mer om hur det går till så kontakta mig på 0763-201991 eller mejla till info@kreativbalans.se

Tillsammans hjälps vi åt mot Covid-19

Väl mött, Annelie