Hälsopaket

Paketet innehåller 1 st Djävulsklo Olja och 1 st Hajkräm

Djävulsklo Olja

Massageoljan är djupgående och används främst i lindrande syfte vid stela kroppar. Isländska örter och eteriska oljor har sammansatts just för detta ändamål. Oljan kan och bör användas så ofta som möjligt. Innehåller bl.a djävulsklo och vitpil. Djävulsklo är känd för att ha en kraftfull inverkan på ömma och stela kroppar.

Min kollega har haft kunder som berättat att de haft positiva upplevelser på bland annat smärtsamma områden som: 

Artros, gikt, artrit, ledvärk och hälsporre. 

Använda gärna Djävulsklo-oljan i kombination med Scandinavian Herbs Hajkräm. Inled med att behandla området med Hajkräm och därefter smörjer du olja på Hajkrämen. Denna kombination ger bästa resultatet.

Hajkräm är en effektiv och omhändertagande kräm som passar alla hudtyper och kan användas över hela kroppen. Krämen innehåller squalene-hajleverolja, och används med goda resultat vid mycket torr hud.
Hajleverolja innehåller endast naturliga ingredienser som älgört, vitamin A, D och E samt alkyl glycerol som är en mycket viktig ingrediens i hajkrämen. 

Stryk ut hajkrämen mycket tunt över problemområdet och massera mjukt tills huden absorberat krämen. Hajkrämen innehåller endast naturliga ingredienser. 

Kundrecensioner kring produkterna från Scandinavian Herbs hemsida

Hajkräm

Har tidigare använt dessa båda produkter på en ond höft vilket gjorde susen. När jag i höstas skadade mitt ena knä smorde jag återigen med båda produkterna och det har hjälpt till att minska besvären avsevärt. Har använt både Djävulsklo olja och Hajkräm morgon och kväll, vilket resulterat i att mitt knä nu är nästan utan smärta. Jag har samtidigt förstås gått på sjukgymnastik och tränat knät. Men det känns verkligen skillnad när jag har använt oljan och krämen. Jag rekommenderar dessa båda produkter å det varmaste.

Efter prövande med olika salvor på barnens eksem känns det som att vi hittat hem med Scandinavian Herbs “Hajkräm”! Krämen läker huden och gör den mjuk och smidig vilket gör att vi, tacksamt nog, inte behöver använda den kortison läkarna rekommenderar! Rekommenderas varmt!

”Tidigare har vi gång på gång fått använda kortison på vår dotters eksem, men sedan vi testade Hajkrämen har vi inte behövt använda någon kortison och nu är eksemen borta”.

Djävulsklo Olja

Efter några dagars haltande, bestämde sig min man för att uppsöka läkare dagen därpå för sin gikt. Stortån var rejält svullen och röd. Jag hade nyligen köpt Djävulsklo-olja för mina ömma och stela leder och tänkte att jag prövar den på min mans tå. Jag smorde in tån två gånger den dagen. Nästa dag var tån inte lägre röd och inte särskilt svullen. Läkartiden bokades aldrig. Min man smörjer nu in tån med Djävulsklo-olja och även Hajkräm, vilket han säger känns mycket bra. Gikten i tån har nu nästan försvunnit helt för denna gång. Skönt att klara sig utan starka mediciner och att veta vad man kan använda, när gikten slår till.

Jag har snart använt Djävulsklo-olja och Hajkräm i fyra veckor. Den smärta som jag tidigare haft i höften pga artros är nästan borta. Att kunna röra sig utan smärta och att slippa äta värktabletter är helt fantastiskt. Jag smörjer morgon och kväll och det har blivit en vana som jag fortsätter med.

Jag har använt Djävulsklo-olja i c:a två månader, två ggr per dag och är helt förbluffad över resultatet! Min artros i höftlederna besvärar mig i stort sett inte alls längre. Jag har ganska lite förslitning men det har gett mycket värk och vänster höft låste sig flera ggr dagligen. Jag har artros i en fotled och ett par tår. Även dessa är mycket bättre. I sommar har jag kunnat gräva och jobba i trädgården utan att få problem dagen efter. Helt fantastiskt! Vi har även testat oljan på stela muskler med bra resultat. Djävulsklo-olja borde vara första hands val för alla med problem med leder och muskler.

Förra sommaren fick jag hälsporre som plågade mig hela sommaren, fick till slut kortisonspruta som tyvärr inte gjorde någon nytta. På hösten läste jag att Djävulsklo oljan skulle vara bra även för detta, efter att smörjt häl och fot några veckor blev jag av med smärtan i hälen. Smörjer fötter och knä samt axel varje kväll och har upplevt mycket bra resultat.

Innehållet på den här sidan tillhör Kreativ Balans by Annelie