Covid-19

                               

VI VISAR OMTANKE

Jag följer folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket innebär att jag endast utför behandlingar om jag själv är frisk. Jag förutsätter att du som kund också är frisk och har varit symtomfri i 14 dagar efter hemkomsten från eventuell utlandsresa och/eller besök i större folksamlingar. Jag är tacksam om du bokar om din tid om någon i familjen är sjuka.

Avbokning Covid-19
För att du som kund skall kunna följa dessa föreskrifter så har jag ändrat avbokningstiden för besök som sker på salongen. Det innebär att du kan boka av senast 2 timmar före utsatt tid om du eller någon i familjen visar några som helst symtom på behandlingsdagen. Du bara skickar ett sms till mig på 0763-201991 eller bokar av via bokadirekt så blir du ej debiterad.


Detta gör jag för att du skall känna dig trygg under en behandling hos mig:

  • Jag tvättar och spritar alltid händerna inför varje besök samt använder handskar och ansiktsskydd. 
  • Jag torkar av alla ytor på behandlingsstolen, instrumentbordet, slipen och min stol mellan varje kund.
  • Dessutom torkar jag övriga kontaktytor i rummet som dörrhandtag och arbetsbänk.

Som kund får du chans att ta handsprit när du kommer in och när du lämnar behandlingsrummet. Det finns också munskydd om du vill ha ett under behandlingen. När du skall gå in på Friskis och Svettis så slipper du använda händerna för att öppna dörren då du kan du trycka med knät eller armbågen på dörröppnaren som öppnar dörren automatiskt.

Om du är i en riskgrupp så gör jag också hembesök där jag utför fotvårdbehandlingen utomhus så du kan känna dig extra säker.
Vill du veta mer om hur det går till så kontakta mig på 0763-201991 eller mejla till info@kreativbalans.se

Tillsammans hjälps vi åt mot Covid-19

Väl mött, Annelie 

 

Innehållet på den här sidan tillhör Kreativ Balans by Annelie