Bli träningsklient hos mig!

Nu börjar både hemsidan och företaget ta form vilket känns så roligt. Visitkorten har kommit, företagsmobil är inköpt och bänkarna till rummet är monterade. Nu väntar jag in ett par beställningar som är på väg och ser över de sista sakerna innan jag är redo att starta igång.


I min utbildning till Samtalsterapeut tar jag nu emot träningsklienter. I nuläget får jag endast ta emot personer som jag inte har en relation till men hjälper gärna till att förmedla vidare din ansökan till mina kollegor på utbildningen.

En session på 50 min kostar 300 kr och jag har min mottagning på Friskis & Svettis i Kungsbacka.

 

För att bli träningsklient så behöver du fylla i en ansökan och skicka den till:
HumaNova, att: Benedicte Lande Forsén, Norra Allégatan 7, 413 01 Göteborg

Mejla mig om du vill få en ansökan skickad till dig: info@kreativbalans.se

Du kan också hämta ansökan själv på HumaNovas hemsida: https://www.humanova.com/om-oss/tjanster/bli-traningsklient/

Fler uppdateringar kommer snart
Annelie

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.