Paketet innehåller 1 st Hot Shot + 1 st Barnmassageolja

1 st Hot Shot

Det är en avslappnande och omhändertagande specialkräm. Den är behaglig att massera in på bröstet, bihålorna och tinningarna.

Hot shot innehåller örter som är naturligt omhändertagande och avslappnande. En väl balanserad sammansättning av olika örter ger krämen dess speciella egenskaper.

1 st Barnmassageolja

Barnmassageoljan är en behaglig massageolja och kroppslotion för barn.

Tips!
Häll ett par droppar i badet så håller sig barnens hud mjuk.  Skapa en mysig och avslappnande kvällrutin familjen genom att massera barnen och varför inte varandra.

Innehåller bl.a avslappnande lavendel.

Recension från Scandinavian Herbs hemsida

Barnmassageoljan

I vår familj finns det fyra barn, 8år, 6år, 5år och 3år, där framförallt vår 5 åring haft mycket svårt att komma till ro och somna på kvällarna. Han har alltid haft svårt att somna. Veckan innan han fyllde fem år fick han diagnosen Autism, typ 1 (där typ 1 betyder att han ”behöver stöd”). Vi fick höra att det var vanligt att barn med autism har sömnsvårigheter av olika slag. Vi tipset att testa att massera grabben med barnmassageoljan en stund före sängdags för att se om detta kunde hjälpa något. Den kvällen somnade vi snabbt, oförberedda på att det inte blev en kamp denna gången. Inte ens en vecka tog det innan grabben självmant kom och bad om oljan. Vi har nu smörjt varje kväll i två månader och grabben låter oss inte hoppa över det steget. Med tillägget att även de andra syskonen gärna vill bli smorda de också innan de lägger sig. Så länge som 5 åringen fortsätter önska att bli smord med barnmassageoljan så kommer då inte vi föreslå att vi ska sluta, något med den är det som gjorde skillnad.

 

Hot Shot

Dottern fick svinkoppor och vi fick veta att det skulle läka av sig själv bara vi tvättade noga och höll huden torr. Trots att vi gjorde det noggrant, verkade utslagen sprida sig. Fick tips om att prova Hot Shot. Den använder vi redan flitigt mot huvudvärk, mensvärk, halsont och täppta näsor/bihålor, men visste inte att den var så läkande. Efter 3 dagars användning hade de flesta utslagen torkat ut och var nästan läkta. Några dagar senare var även rodnaden borta och det gick knappt att se att det hade funnits några utslag. Alla örter och eteriska oljor i Hot Shot gjorde underverk!